keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Fudgeilua


maitosuklaa-vaahtokarkki-, sekä chilipähkinä-tummasuklaafudgeja. 

Eli ohje kaikessa yksinkertaisuudessaan: 
2dl kuohukermaa
2dl sokeria
2 rkl voita
2 rkl hunajaa

Keitä aineita niin kauan että tiputtaessasi kylmään veteen pienen nokareen se jähmettyy, ehkä noin 20 min. 

100g maitosuklaata 
2 dl vaahtokarkkeja 

tai

 2 dl chilipähkinöitä
100 g tummaa suklaata

Sekoita suklaat ym seoksen joukkoon ja kaada leivin paperilla vuorattuun paistovuokaan. Vuokan ei tarvitse olla kovin iso. Anna seoksen jäähtyä ja nauti. 

Nää oli meillä aika kova sana. Yritin tehdä myös appelsiinifudgea, mutta siinä meni jokin pieleen ja se on nyt lusikoitavassa muodossa tuolla jääkaapissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti